Yhteystiedot

MMA Imatra Ry
Kamppailukeskus
Tainionkoskentie 68
55120 IMATRA

MMA Imatra Ry

MMA Imatra

MMA Imatran toimisto auki tiistaisin klo 17:30-18:30.

Toimistossa myytävänä mm. kamppailuvarusteita.

p. 050 359 3848 / Maaria

Kamppailukoulu

Kamppailukoulu on tarkoitettu 7 – 13 vuotiaille tytöille ja pojille. Kamppailukoulussa tutustutaan monipuolisesti erilaisiin kamppailulajeihin, kuten lukkopaini, paini, nyrkkeily ja potkunyrkkeily. Uusien lajien opettelu tapahtuu monipuolisesti leikkien, pelien ja tekniikkaharjoitteiden kautta. Harjoitukset kehittävät motoriikkaa, nopeutta, lihaskuntoa ja tasapainoa.

Kamppailukoulussa painotetaan myös hyviä käytöstapoja ja ohjaajien, treenikavereiden ja vastustajien kunnioitusta. Harjoituksissa on melko tiukka kuri, jotta harjoittelu pysyy hauskana ja turvallisena.

Kamppailukoulussa ei ole erillistä peruskurssia vaan harjoituksiin saa tulla mukaan milloin tahansa. Ennen harjoituksiin saapumista ilmoitathan kuitenkin ensin vastuuvalmentajalle (yht.tiedot ilmoituksen lopussa). Kaksi ensimmäistä harjoitusta on ilmaisia kokeilukertoja jonka jälkeen tehdään harjoittelusopimus joka kattaa 2,5kk harjoittelun kerralla. Yksi sopimusjakso maksaa 55€. Harjoittelusopimuksessa on lueteltu ryhmän säännöt joita harrastajan tulee noudattaa salilla ja sen ulkopuolella.

Kamppailukoulun vastuuvalmentaja
Juuso Halme – 0503089590/ juuso.halme@hotmail.com

Apuohjaaja

Tuomo Tynkkynen